Loading...

Ми провели 4-й івент кампанії «Захисти воїна від дрона»

Ми провели 4-й івент кампанії «Захисти воїна від дрона»

Ми провели 4-й івент кампанії «Захисти воїна від дрона»

29 серпня 2024 року , якою заохочуємо суспільство сприяти розвитку галузі РЕБ і РЕР задля захисту життів і здоров’я військових на фронті.

Івент відкрив CEO KVERTUS Ярослав Філімонов. Він попросив гостей вшанувати хвилиною мовчання загиблих захисників України: 29 серпня ми щороку відзначаємо річницю Іловайської трагедії.

Літо було для нас часом особливо напруженої роботи, результатом якої стали нові напрямки розвитку компанії. Про них розповів гостям комерційний директор KVERTUS Сергій Скорик.

По-перше, ми продемонстрували гостям івенту броньований автомобіль «Новатор-2» із встановленою на нього системою РЕБ КВЕРТУС AD KRAKEN COUNTER FPV F3 М50 та анонсували співпрацю з іншими українськими виробниками бронеавтомобілів.

По-друге, представили систему КВЕРТУС LTEJ MIRAGE, що базується на нашій новітній розробці — технології оптимальних радіозавад Long-Term Evolution Jamming (LTEJ). Ця технологія забезпечує значно вищу ефективність протидії дронам у широкому діапазоні частот разом із значно більшою дальністю та енергоефективністю.

По-третє, представили систему детекції КВЕРТУС MS AERO AZIMUTH на аеростатній базі. Вона дозволяє визначати розташування пультів дронів на дистанції кілька десятків кілометрів.

По-четверте, показали прототип наземної дистанційно керованої платформи РЕБ, здатної транспортувати системи РЕБ у потрібну точку бойового зіткнення.

Подію відвідали близько 70 гостей: благодійники, волонтери, військові, інвестори, журналісти, представники відділу комунікацій Командування Сил логістики ЗСУ.

Аби цивільні гості зрозуміли реалії боротьби з дронами на лінії бойового зіткнення, ми влаштували імітацію атак дронів на позиції з військовими. Їхня група намагалася «уразити» дрони зі стрілецької зброї, стріляючи холостими набоями, а також захищалася за допомогою засобів РЕБ KVERTUS.