Loading...

Participation in the Ukrainian Drone Defense Forum in London

Participation in the Ukrainian Drone Defense Forum in London

Participation in the Ukrainian Drone Defense Forum in London

Форум був скликаний для того, щоб об’єднати представників британських, міжнародних і українських аерокосмічних і оборонних корпорацій для вивчення можливостей співпраці. Форум має повну офіційну підтримку та участь Міністерства стратегічних галузей промисловості України, Департаменту бізнесу та торгівлі Великобританії та Міністерств оборони України та Великобританії.

Ярослав Філімонов, CEO Kvertus, виступив на форумі із промовою — розповів про нашу компанію і пояснив партнерам України, чому спільним оборонним ініціативам украй важливо розвивати не лише БПЛА, а й засоби РЕБ. Він порівняв їх із мечем та щитом: дрони необхідні для ураження ворога, а РЕБ — для захисту життів українських військових від ворожих дронів. «Ми випробовуємо свої розробки на лінії бойового зіткнення, і те, що я живий, є найкращою рекламою нашої продукції», — сказав Ярослав.

Наш досвід дуже зацікавив учасників форуму, тож у приватному спілкуванні команда Kvertus розгорнула ширшу панораму того, що відбувається на Українській війні дронів і проти дронів. Сподіваємося, будуть конкретні проєкти!