Завантаження...

Засоби РЕБ для авто

Засоби РЕБ для авто

Засоби РЕБ для авто

Засоби РЕБ для авто будуть найбільш ефективними, якщо відповідатимуть наведеним нижче вимогам.

  • Найчастіше транспорт зазнає атак FPV-дронів — позаяк дрони-бомбери не можуть виконати прицільний скид по автівці, що рухається. Отже, засоби РЕБ для авто мають охоплювати спектр частот керування FPV-дронами.
  • Однак дрон-бомбер може вразити машину, що стоїть, якщо її маскування виявилося неналежним. Тому необхідно передбачити захист і від цих дронів.
  • Якщо з дронами-бомберами все просто — достатньо РЕБ, що створює завади у діапазонах 2,4 та 5,8 ГГц, то боротися з FPV-дронами значно складніше — їхні частоти керування простягаються від 100 до 1100 МГц, і навіть до 2,4 ГГц.
  • Жодний РЕБ для авто не може поєднати генератори радіозавад у всіх наведених діапазонах в одному корпусі, тому що буде занадто громіздким. Натомість для нього є два альтернативні рішення.
  • Рішення 1: модульний принцип поєднання генераторів. Конструкція такого РЕБа буде витягнутою у площині, тому краще надаватиметься до встановлення на транспорт. Цьому принципу відповідає наш КВЕРТУС AD CERBERUS. Ви можете зібрати його для будь-яких потрібних вам діапазонів.
  • Рішення 2: «зібрати» частотний спектр із окремих пристроїв невеликого розміру, прилаштованих у різних точках авто. Ви можете це зробити за допомогою пристроїв нашої лінійки КВЕРТУС AD COUNTER FPV F2 М30.
  • Ці два рішення не виключають варіанту встановлення одного засобу РЕБ більшого розміру, якщо його діапазони частот відповідають вашій ситуації і ваше авто дозволяє це конструктивно. Так встановлюються на броньовані автомобілі наші засоби КВЕРТУС AD KRAKEN COUNTER FPV, а на пікапи — КВЕРТУС АD ВЕПР М100 COUNTER FPV.

За потреби, ми можемо виготовити для вас кріплення, що дозволять надійно встановити обраний засіб РЕБ на ваше авто.